Sunday, June 7, 2009

Pelamin Idaman

NarR sedang berusaha meningkatkan taraf kualiti pelamin dan kami dalam proses untuk menghasilkan sebuah pelamin yg menjadi trend masa kini, seperti contoh gambar dibawah dan bertemakan konsep hitam putih.


Jgn salah faham kerana gambar yg dipamerkan disini adalah untuk memudahkan anda membuat imaginasi berkenaan pelamin yg menjadi idaman kami untuk ditampilkan di setiap majlis pelanggan2 kami.

Apa yg kami ingin laksanakan ialah pelamin blok putih 3 panel sahaja. Dekorasi 100% berbeza dari dalam gambar yg dipamerkan di atas.

Antara ciri2 pelamin yg ingin kami tampilkan :
:: Pelamin blok putih 3 panel
:: Kerusi pelamin yg kami ada bukan seperti dalam gambar diatas.
:: Kain backdrop yg berbeza. Warna asas kain ialah putih / kain damas hitam putih.
:: Sedikit bunga di atas blok kayu putih tersebut.
:: Lampu yg berbeza / mungkin penggunaan spot light diletakkan di kiri kanan stage.
:: Alatan merenjis tidak tinggi seperti dlm gambar.
:: Bunga kiri dan kanan pelamin lebih kepada warna putih + gold

Ada beberapa pelanggan meminta NarR hasilkan pelamin berdasarkan ciri2 yg disebutkan diatas. Tapi memandangkan kami tiada koleksi gambar & tidak pernah lagi menghasilkan pelamin yg dimaksudkan, mereka berasa kurang yakin dgn kebolehan NarR.

Ingin diperjelaskan disini, walaupun NarR kekurangan koleksi gambar pelamin seperti yg dinyatakan, tapi kami berjanji akan menghasilkan sesuatu yg terbaik untuk pelanggan2 kami.

Sekiranya anda ingin mendorong NarR untuk terus maju kehadapan, dan ingin menempah pelamin baru kami ini, anda digalakkan untuk emelkan pertanyaan / tempahan anda ke naritahanimsbridal@gmail.com atau hubungi pihak NarR di 017-3316074

Lima pelanggan pertama yg membuat tempahan pelamin ini akan menerima harga sewaan pelamin yang istimewa dari harga biasa. (Tempahan diterima hanya untuk majlis yg berlangsung dalam tahun 2009 sahaja)

1 comment: